Garancija na zadovoljstvo

Pri gradnji novega doma se investitorji soočajo s pomembnimi naložbami, zato jim vedno zagotavljamo občutek varnosti in kotrolo stroškov. Hkrati jim omogočamo, da z nami aktivno sodelujejo pri projektu, kar jim daje neverjetno estetsko in ustvarjalno svobodo.


Brezskrbnost

Nestresno načrtovanje z vnaprej določenimi roki, s fiksnimi stroški gradnje in z zajamčeno kakovostjo končnega izdelka. Cena za vsako hišo se določi po natančni proučitvi vseh zahtev in pričakovanj od posameznega arhitekta in naročnika.

Varnost

Načrtujemo in gradimo potresno varne hiše. Vsaka hiša KAGER lahko klubuje tako močnim potresom kot vetrovnim razmeram. Nosilna konstrukcija montažne hiše ima namreč sposobnost velike absorbcije energije (duktilnost), ki nastane kot posledica delovanja potresa. To lastnost ji daje edinstvena zasnova z njeno primarno leseno konstrukcijo, obloge in vezna sredstva.

Trajnost

Z uporabo sodobne tehnologije zvišujemo kvaliteto bivanja ob hkratnem zmanjševanju porabe energije, ki je potrebna za delovanje hiše. Njena zasnova, kot tudi izbira materialov, stremi k dolgi življenski dobi posameznih materialov, kar posredno vpliva na dolgo življensko dobo celotnega objekta.

KAGER HIŠA vam nudi 30-letno garancijo na konstrukcijo in tri-letno garancijo na morebitne skrite napake, ki izhajajo iz izvedbe del. Za vgrajeno opremo, ki je ne izdeluje KAGER HIŠA, veljajo garancijski roki, ki jih določijo proizvajalci opreme.

Povabljeni k dolgemu prijateljstvu

Z veseljem vas obiščemo na vaši parceli ali se srečamo z vami v naših prostorih na Ptuju. Vabimo vas, da nas pokličete ali nam pošljete elektronsko pošto in dogovorili se bomo za termin.

Zgodbe naših strank

Atraktivna in aktualna hiša


Neverjetno hitrost gradnje je spremljajo začetno začudenje in navdušenje, ki se je kasneje nadaljevalo s kakovostno izvedbo in doveršenim izgledom. Seveda velja omeniti ambient in počutje v hiši, ki ostaja izvrstno v ekstremnih vremenskih pogojih, kot so mrzla zimska in vroča poletna obdobja.

- Klavdija in Peter Skubic

Naše reference