Ustvarjamo skupaj glede na vaše potrebe

Uniakt je vsak projekt, tako kot je tudi unikat vsak kos lesa, ki ga bomo vgradili v vaš dom. Kot ne obstajata dva enaka kosa lesa, tako ne obstajata dve enaka objekta. Individualnost in unikatnost je prisotna na vsakem koraku. Začne se z Vami, nadaljuje in zrcali pa se tudi v vašem novem objektu bivanja, ki se spremeni v dom.


Prilagajanje vašim željam


Odločitev o gradnji hiše ne pomeni le življenjske uresničitve, temveč tudi življenjsko investicijo. Zato je še toliko bolj pomembno, da bo vaša hiša do potankosti ustrezala vašim pričakovanjem – okusu, navadam, dnevnemu ritmu in življenjskemu slogu.

Izbira strehe


V skladu z vašimi željami in prostorskim načrtom se dogovorimo o naj primernejšemu tipu in naklonu strehe. Izbirate lahko med ravno, enokapno, dvo ali večkapno streho ter zanjo seveda izberete najprimernejšo kritino.

Izbira materialov


Z uporabo sodobne tehnologije zvišujemo kvaliteto bivanja ob hkratnem zmanjševanju porabe energije, ki je potrebna za delovanje hiše. Njena zasnova, kot tudi izbira materialov, stremi k dolgi življenski dobi posameznih materialov, kar posredno vpliva na dolgo življensko dobo celotnega objekta.

Zgodbe naših strank

Sodelovanje


Pri gradnji novega doma se investitorji soočamo z izjemno zahtevno naložbo, zato so občutki varnosti in kontrola stroškov odločilni elementi, s katerimi smo bili izjemno zadovoljni. Kot tudi priložnost, da smo sami sodelovali pri projektu. To sodelovanje ti resnično daje nevrjetno estetsko in ustvarjalno svobodo.

- Andrea Erbetta

Naše reference